Europas kvinnor offras

I ett nytt avsnitt av podden Antikalifen (inspelat 17/2) pratar jag med Bianca Muratagic. Hon kom som flykting från krigets Bosnien år 1992. Då var hon bara 14 år gammal. Idag är hon en framgångsrik artist och sångpedagog, men hon är också aktiv som debattör, framför allt som skribent på Katerina Janouchs blogg Katerina Magasin.
Bianca berättar om oro sin oro över tillståndet i Sverige. Vi pratar om en ny kvinnorörelse som kallas #120db, en rörelse som vill belysa den ansvarslösa invandringspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de så kallade feministerna. I videon ”Europas döttrar är under attack” talar unga tyska kvinnor rätt in kameran om det våld och den förnedring som de har utsatts för.
En islamisk församling i Växjö har ansökt om att få ha böneutrop. Det tycker inte Bianca att de ska få. Den 14 februari skrev hon och Katerina Janouch en debattartikel ihop: “Böneutrop strider mot vår rätt att slippa religion på offentlig plats”.
”Sedan det första böneutropet hördes från minareten i Fittja 2013 har positionerna flyttats fram för att dessa böneutrop ska höras på allt fler håll i Sverige, i dag är böneutrop även tillåtet i Karlskrona. Att tillåta detta strider dock mot religionsfriheten. Vi kräver att dessa vansinniga experiment med vår sekulära samhälle ska upphöra.”
Det daltas för mycket, tycker Bianca.

Stöd mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie)
Bli månadsgivare på Patreon
Donera via Paypal:

Source