Antikalifen möter Ronie Berggren. USA:s roll i konflikten mellan väst och islamismen

I det fjärde avsnittet av podden Antikalifen möter jag författaren, bloggaren och poddaren Ronie Berggren. Hans podd Amerikanska nyhetsanalyser jubilerade nyligen med 500 avsnitt sedan starten i januari 2012. Bloggen har dock funnits sedan 2008. Det huvudsakliga syftet med Berggrens mediaverksamhet har varit att skildra amerikansk politik ur ett konservativt perspektiv. Berggren är förmodligen den i Sverige som kan mest om George Bush krig mot terrorismen som följde på attackerna mot USA den 11 september 2001, ett nytt Pearl Harbor.
Men poddarna tar också upp heta frågor i Sverige som integration, migration och islamism. I sin podd har han flera kunniga och namnkunniga gäster som Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundson, Mellanösternexperten Magnus Norell och journaliten Magnus Sandelin, som skrivit två böcker om jihadister i Sverige. Jag, Antikalifen, har också varit med vid ett flertal tillfällen.
I mars 2016, skrev Berggren en debattartikel i Aftonbladet, ”Därför blir Trump bäste presidenten”, där han tog ställning för Donald Trump. Trump, som trots sitt ”gränslösa ego”, var bättre för USA och världen än Hillary. Jag och Berggren pratar om allt detta och mycket mer, som hur islamiseringen påverkar Europa och om skillnaden mellan islam och kristendom.
Lyssna här!

Gillar du vad jag gör? Swisha till 0760078008 (Eddie Råbock)
Bli månadsgivare på Patreon
Donera via Paypal:

Source