Simon Alm från Sverigedemokraterna debatterade på Heimdal

Tisdagen den 4 september möttes Sveriges tre stora partier i en debatt på Föreningen Heimdal i Uppsala. De två gammelpartierna företräddes av Marta Obminska från Moderaterna och Johan Sundman från Socialdemokraterna. Sverigedemokraterna företräddes av Simon Alm, ordförande för SD Uppland, och moderator för debatten var statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.
Gammelpartierna var som vanligt väldigt förutsägbara, tråkiga och föga övertygande. Både socialdemokrater och moderater har ju fått styra Sverige och visa vad de går för. Det blev massinvandring och mångkulturalism, ergo inte bra.
Förutom att Simon Alm företräder att nytt parti som inte bidragit till massinvandringen och mångkulturalismen, tog han också upp en annan fråga som jag bryr mig mycket om – det är hur den modernistiska arkitekturen förfulat våra städer. Alm förespråkade klassisk arkitektur, det vill säga sådana hus som de flesta människor tycker är vackra och vill bo i. Arkitekterna själva, de som ritar de tråkiga lådorna, vill ju själva leva i idylliska hus och stadsdelar.
Föreningen Heimdal grundades år 1891 i Uppsala och är Sveriges äldsta och största borgerliga studentförening. Föreningen är öppen för alla borgerliga studenter, såväl konservativa som liberala. Föreningen har sedermera i sin stadga formulerat sin politiska hållning såsom ”reformvänlig konservatism”.
Andra företrädare för Sverigedemokraterna som talat på Heimdal är Mattias Karlsson 2 april 2015 och partiledaren Jimmie Åkesson 12 oktober 2017.
Föreningen Heimdal finns i källaren på S:t Larsgatan 10.
Här kan du se debatten med Simon Alm:

Klicka här för att gilla min sida på Facebook. Du kan stödja mitt arbete genom att swisha till 0760078008 (Eddie Råbock)

Source