Milhouse-Moderaterna ~ En saga om Sverige i fyra delar

Han hette Milhouse Kristersson.

Men i och med att han blev äldre bytte han namn till Ulf. Han visste att han behövde en ny identitet ifall folk skulle kunna ta honom seriöst.


När han kom in i riksdagen såg han sitt livs kärlek, Lisa, igen. Han ville fråga henne på dejt, och funderade djupt och länge hur han skulle gå tillväga, i fler veckor. Skulle han säga ”Hej”? Eller ”Hur är läget?” Men plötsligt en dag, när han gick i skogen och funderade på hur man bäst avreglerar marknaden för att gynna storföretag, såg han henne med store tuffe Nelson. Eller jag menar Stefan.


Det gjorde honom ledsen. Stefan var nämligen outbildad, vårdslös och förstörde allt som stod i hans väg. Men Annie, jag menar Lisa, hade nu fallit för en bad boy. Troligtvis för att dom har öppna gränser och alliansen med islamister gemensamt. Lisa suktar efter lite bad boy socialism. En ideologi som dödat miljontals genom historien, oooh yeah, hur kan en tjej tacka nej till det? 

Hon attraheras för att hon vill förändra honom. Hon vet att hon kan göra honom bättre. Injicera lite marknadskrafter så blir allt bra, migrationen kan vi kompromissa på.

Ulf insåg så småningom att de aldrig skulle kunna bli ett par.


Men så dök Bart upp. Bart är bra. Bart tror på traditionella könsroller. Och tillsammans kunde de vara bros. Precis som deras väljarbas alltid ville se.